A Kalyiba az otthon, a bázis, a táptalaj, hogy azt tehessük amiben hiszünk... Örömünkre oly sok helyen vártak minket, hogy innen egy időre kirepültünk. Jelenleg a https://hahet.hu oldalon követhetsz minket.

Természet – Bor – Kultúra

 

Amiben hiszünk, amiért teszünk…

A Szent György – hegy kis ékköve, az Angyal Pince és a hegy lábánál fekvő Kalyiba összefonódásából jött létre a természetre, borra és kultúrára épülő sajátos világ, melyben megmutatjuk a számunkra oly kézzelfogható csodáit környezetünknek, hogy ebben mások is élvezetüket lelhessék, hogy rányithassuk eme szépségekre az érdeklődők tekintetét.

 

Természetesen, tisztán, egyensúlyban…

A Szent György – hegyen és környékén fekvő területeinken működő borászat, népi hagyományokra épülő növénytermesztés és állattartás egyaránt a természetességre, a természet megértésére alapozza működését, nem használva a földet, tőkéinket és állatainkat, hanem együttműködve velük. A Pincében és a Kalyibában folyó munkának egyaránt sajátossága, hogy a magas szintű szakmai képzettség ellenére elkezdtünk az élővilágtól tanulni, legfontosabb mestereinknek a tőkéket, lovakat és a természetet választva. Sajátos utat, merész lépéseket jelentett ez, melyben csak bízni tudtunk, s ami azóta meghozta számunkra gyümölcsét és meghálálta a belé vetett hitet. Ma minden nap meg tudjuk élni a csodát egy korty borban, vagy egy csendes sétán, ahol lovaink nyargalásznak körül minket.

Mindezt természetesen, tisztán, egyensúlyban.

 

Legfontosabb irányelvünk, hogy semmiféle módon nem teszünk erőszakot az élővilágon, s hiszünk abban, hogy a természetes folyamatok is terelhetőek a megfelelő hozzáértéssel és rengeteg odafigyeléssel, szükségtelenné téve minden művi beavatkozást.

 

Különböző helyszíneinken várjuk vendégeinket, családias környezetben, állatsimogatóval, játszósarokkal, exkluzív borkóstolókon eredeti Pincénkben, bortúrákon a kalandvágyókat és kandallós kóstolótermünkben az intim együttlétekre vagy vidám estékre vágyókat egyaránt.

Újdonságok

Kalyiba Kávézó megnyitó

2012.04.27 20:00
Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki velünk ünnepelt ezen a kellemes estén! Reméljük sok ilyen közös élményünk lesz még és mindenki olyan jól érezte magát, mint mi. A sok munka meghozta gyümölcsét, nekünk az volt a legjobb bizonyíték erre, hogy láthattuk az elégedett arcokat ás ahogy...
<< 1 | 2 | 3 | 4