A Kalyiba az otthon, a bázis, a táptalaj, hogy azt tehessük amiben hiszünk... Örömünkre oly sok helyen vártak minket, hogy innen egy időre kirepültünk. Jelenleg a https://hahet.hu oldalon követhetsz minket.

Természet – Bor – Kultúra

 

Amiben hiszünk, amiért teszünk…

A Szent György – hegy kis ékköve, az Angyal Pince és a hegy lábánál fekvő Kalyiba összefonódásából jött létre a természetre, borra és kultúrára épülő sajátos világ, melyben megmutatjuk a számunkra oly kézzelfogható csodáit környezetünknek, hogy ebben mások is élvezetüket lelhessék, hogy rányithassuk eme szépségekre az érdeklődők tekintetét.

 

Természetesen, tisztán, egyensúlyban…

A Szent György – hegyen és környékén fekvő területeinken működő borászat, népi hagyományokra épülő növénytermesztés és állattartás egyaránt a természetességre, a természet megértésére alapozza működését, nem használva a földet, tőkéinket és állatainkat, hanem együttműködve velük. A Pincében és a Kalyibában folyó munkának egyaránt sajátossága, hogy a magas szintű szakmai képzettség ellenére elkezdtünk az élővilágtól tanulni, legfontosabb mestereinknek a tőkéket, lovakat és a természetet választva. Sajátos utat, merész lépéseket jelentett ez, melyben csak bízni tudtunk, s ami azóta meghozta számunkra gyümölcsét és meghálálta a belé vetett hitet. Ma minden nap meg tudjuk élni a csodát egy korty borban, vagy egy csendes sétán, ahol lovaink nyargalásznak körül minket.

Mindezt természetesen, tisztán, egyensúlyban.

 

Legfontosabb irányelvünk, hogy semmiféle módon nem teszünk erőszakot az élővilágon, s hiszünk abban, hogy a természetes folyamatok is terelhetőek a megfelelő hozzáértéssel és rengeteg odafigyeléssel, szükségtelenné téve minden művi beavatkozást.

 

Különböző helyszíneinken várjuk vendégeinket, családias környezetben, állatsimogatóval, játszósarokkal, exkluzív borkóstolókon eredeti Pincénkben, bortúrákon a kalandvágyókat és kandallós kóstolótermünkben az intim együttlétekre vagy vidám estékre vágyókat egyaránt.

Újdonságok

Idei táboraink

2012.06.15 09:00
Idén is szeretettel várjuk a táborozni vágyókat! A részletek a Táborok menüpont alatt olvashatóak.

Nyári programok!

2012.06.11 17:56
Nyári programjainkat folyamatosan töltjük fel az Események naptára menüpont alá! Sok újdonság vár még majd ránk! Érdemes nyomon követni hogyan fog folyamatosan színesedni a nyár. Ha szeretne értesítést kapni, küldje el nekünk e-mail címét, hogy elküldhessük hírleveleinket. Következő...

Alternatív Farsang a Kalyibában!

2012.05.26 18:00
Alternatív Farsang a Kalyibában!   2012. 05. 26.-án, szombaton 18.00. órai kezdettel várunk mindenkit szeretettel Alternatív Farsangi összejövetelünkre! Emlékül mindenkiről portrét készítünk, aki meglepő öltözettel gazdagítja az estét. A vidám estén kívül a szokásos finomságok és...
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>